<p>Filmclub RVCV heeft niet stilgezeten en presenteert een bijzondere filmavond over bijen. &nbsp;</p>

Filmclub RVCV heeft niet stilgezeten en presenteert een bijzondere filmavond over bijen.  

(

Foto: RVCV

)

Rijswijkse Video Computer Vereniging weer open!

Op 1 september jl. is de Rijswijkse Video Computer Vereniging weer aan een nieuw filmseizoen begonnen. Van tevoren zou men even laten weten wie er wel of niet kon komen, om zo de juiste afstand te kunnen garanderen. Allereerst werd er met elkaar uitgewisseld hoe men de afgelopen maanden had beleefd en wat men nog had kunnen doen op filmgebied. Het was na lange tijd heel prettig en speciaal om elkaar weer live terug te zien.

Rijswijk - Ondanks corona waren er nog wel mogelijkheden om hier en daar veilig te filmen. En door het vele thuis zitten werd er aan de achterstallige filmopnamen nog volop gemonteerd. Een prettige afleiding. Ondanks dat er geen bijeenkomsten waren, werden in maart, april en mei verscheidene digitale bijeenkomsten gehouden met Zoom en werden films op de website geplaatst om ze te zo te kunnen bekijken. 

Filmclub RVCV heeft niet stilgezeten en presenteert een bijzondere filmavond over bijen. Een leerzame avond met twee bijenfilms, die wordt ondersteund door de aanwezigheid van twee Imkers. In de film zien we de teelt van de bijenkoningin “Van larve naar koningin in 12 dagen”. Vanwege de beperkte zitplaatsen hebben wij twee clubavonden uitgetrokken voor deze vertoning. Ben je geïnteresseerd, geef je dan op voor 13 of 20 oktober. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

Filmen is een leuke hobby. Kom eens kijken, of wordt meteen lid! Of je nu filmopnamen maakt met een camcorder, fotocamera of mobiele telefoon, maakt geen verschil. Belangrijk is te weten hoe je het best een boeiende film kunt maken en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van montage.

Heb je nog videobandjes van eerdere opnamen in de kast liggen die je nog zou willen digitaliseren? Ook daarbij kunnen wij jou helpen om er alsnog een leuke film van te maken.

Maar bel van te voren even op of er plaats voor je is. Tel. 06 22875211

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden