<p>Sportproeverij bij u in de wijk!</p>

Sportproeverij bij u in de wijk!

(Foto: Team Brede Impuls)

Sportproeverij bij u in de wijk

Weet uw kind nog niet welke sport hij of zij zou willen beoefenen? Of misschien twijfelen jullie nog tussen twee sporten? Dan is de Sportproeverij echt iets voor uw kind! Na een kick-off op zaterdag19 september bij het winkelcentrum In de Bogaard, kunnen basisschool kinderen in Rijswijk zes weken lang kosteloos kennis maken met verschillende sporten.

Rijswijk - Met het impulsproject Sportproeverij kunnen alle kinderen in Rijswijk kennismaken met diverse sporten en sportverenigingen. Elke zes weken vindt de proeverij plaats in een wijk. Na schooltijd kunnen kinderen uit de wijk komen proeven aan de verschillende sporten en zo op een laagdrempelige manier ervaren of sport wat voor hen is. De eerste ronde is vanaf 28 september vanaf het sportpark Prinses Irene. De kinderen kunnen een aantal weken deelnemen aan de Sportproeverij.

Programma kick-off
In lijn met de Nationale Sportweek vindt op 19 september de kick-off plaats. Hier krijgt u de kans om de Rijswijkse verenigingen te zien op het Bogaardplein. Doe ook mee aan een demo en ervaar de sport. Op deze manier kunnen Rijswijkse ouders en kinderen kennis maken met het diverse Rijswijkse sportaanbod!

Samenwerkingspartners
In samenwerking met Schoolsportcommissie, de Sportraad en In de Bogaard werkt Team Brede Impuls (onderdeel van Haaglanden Beweegt) de aankomende twee jaar hard aan een toffe sportproeverij.

Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Haaglanden Beweegt realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet. Aanmelden is mogelijk via: bit.ly/sportproeverij

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden