Foto:

Paranormaal Alternatief 19 & 20 september

Wil je in verbinding komen met jezelf en met elkaar? Kom dan op 19 & 20 september naar de grootste spirituele beurs van Nederland ‘Paranormaal Alternatief’ in de Broodfabriek in Rijswijk. 

Rijswijk - Na een periode van stilte in De Broodfabriek is Paranormaal Alternatief weer terug. In De Broodfabriek staan 200 standhouders klaar om je te verwelkomen met al het moois dat de holistische wereld te bieden heeft. Diverse mediums, coaches en holistische verkooppunten bieden unieke diensten en producten aan. Ook is er een groot aanbod lezingen en workshops die kosteloos te volgen zijn. Kan jij ook wel wat steun gebruiken in deze onzekere periode? Dan ben je op de grootste spirituele beurs van Nederland aan het juiste adres. Kom je ook een kijkje nemen? Dan geven wij jou een leuke korting met onderstaande lezersactie!

ANDERS DAN ANDERS

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om Paranormaal Alternatief in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van, en de 1,5 meter afstand onder, bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen, is de lezen op de website.

UITSLUITEND ONLINE TICKETS
De ticketverkoop is enkel voorafgaand aan de beurs en uitsluitend online. Er is geen mogelijkheid om op locatie bij een kassa een ticket te kopen. Volwassenen €8,-, kinderen 7 t/m 12 jaar €3,- & kinderen t/m 6 jaar gratis. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, vol = vol! 

De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. Openingstijden : Tijdsblok A: 09:30 – 13:00 uur. Tijdsblok B: 14:00 – 17.30 uur Website : www.paranormaalalternatief.nl

 Lezersactie: €2,- online korting
Lezers krijgen bij invullen van de promotiecode op de website € 2,- korting bij Paranormaal Alternatief op 19 en 20 september 2020 in Rijswijk. Zij betalen € 6,- in plaats van € 8,-. De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Voor meer informatie: www.paranormaalalternatief.nl of 070-3075900. De kortingscode is uitsluitend online geldig tot en met zondag 20 september 2020.

Promotiecode : PASEP20PERS

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden