<p>De deelnemers van de eerste Reuma Walk Home Edition houden onderweg een korte pauze.&nbsp;</p>

De deelnemers van de eerste Reuma Walk Home Edition houden onderweg een korte pauze. 

(

Foto: Wim van Dorp 

)

Reuma Walk Home Edition 2020 in Delft en Rijswijk leverde 117 euro op

De eerste Reuma Walk Home Edition 2020 in Delft en Rijswijk heeft 117 euro opgeleverd. Er kwamen in Delft in totaal 10 mensen aan de start voor deze editie, die voor het eerst werd gelopen in Delft, Rijswijk en omgeving.

Rijswijk/Delft - De organisatie van de Delftse versie van het landelijke event was in handen van Wim van Dorp die ook voor Dorcas werkzaam is. Het streefbedrag voor deze sponsorwandeling was 25 euro. Een bedrag wat met het uiteindelijke resultaat van 117 euro ruimschoots werd overschreden. Men liep via Delft naar Den Hoorn over de Vlaardingse vaart via Den Hoorn zo weer terug naar Delft/Rijswijk-zuid, een wandeling van ruim 12 km. Twee deelneemsters kwamen uit Rijswijk en de overige 7 uit Delft.  De oudste deelneemster was 77 jaar en er deden twee wandelaars mee die zelf ook reuma hebben.

Landelijk deden en ruim 150 mensen mee aan deze Home Edition die in totaal meer dan 9500 euro opbracht ! Het geld zal o.a. gebruikt worden voor de behandeling van Reuma en wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte. Ruim 100.000 mensen in Nederland hebben te lijden onder Reuma en Reumatisch klachten. Giften voor Reuma Nederland zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting, en Reuma Nederland heeft de AMBI status van de belastingdienst.

Doneren voor deze wandeling kan nog steeds via actie.reumanederland.nl/team/de-delftse-lopers

Enthousiast geworden? De volgende Reuma Walk wordt d.v. gehouden op zaterdag 11 september 2021, weer vanuit de Merellaan 13 in Rijswijk-zuid-Delft-noord. Voor informatie kan men bellen met Wim van Dorp op 070-415 10 13 of 06-485 25 932

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden