• Alles
  • (1)
    Inloop-Opendag
  • (1)
    Cursus-Workshop

Lezing: gezonde voeding voor kinderen

zondag 25 april 20:00 uur

Foto: Pixabay License Free for commercial use No attribution required

Als je kinderen krijgt, heb je goede voornemens over hoe je ze wilt opvoeden. Wat betreft hun eetgewoonten; je wilt ze groente en fruit leren eten en zo lang mogelijk wachten met zoetigheid. Dat is al moeilijk zat, want wat is nu gezond voor een kind. Alle kindermerken schreeuwen om het hardst dat hun met appelsap gezoete koekjes of drankjes met toegevoegde vitamines noodzakelijk zijn om goed te kunnen opgroeien.

Nog vaker blijkt je kind niet dezelfde voornemens te hebben als jij. Al je goede wil ten spijt, uiteindelijk staat er toch een boterham Nutella voor hun neus, want dan eten ze tenminste. En gefrustreerd vraag je je af hoe jullie op dat punt zijn aangekomen. Geen zorgen, je bent niet te enige.

Digitaal

Bent u geïnteresseerd? De lezing is alleen online te volgen, op zondag 25 april om 20.00 uur. Hiervoor is geen speciale software nodig en aanmelden is niet nodig, u kunt om 20.00 uur direct deelnemen via de volgende link: https://bit.ly/39WENSr. Er is ruime tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Tijdens de Leeuwendaallezing geeft kinderdiëtist Esther van Ruijven van Voedingsadviesbureau VIE antwoord op de vragen wat nu gezonde keuzes zijn. En hoe je de Nutella weer kan afwisselen met ander beleg op brood en je toch weer kunt laten proeven van de groente bij de warme maaltijd.


deel deze activiteit

Locatie

Leeuwendaalkerk
Rijswijk
Oranjelaan 62
2281gg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden