• Alles
  • (1)
    Inloop-Opendag
  • (1)
    Cursus-Workshop

Digitaal lustrum Rijswijksche Hockeyclub

zaterdag 17 april 17:00 t/m 21:30 uur

Op zaterdag 17 april viert RHC vanaf 17.00 uur het alternatieve RHC-90-jarige lustrumfeest op gepaste en digitale wijze. Helaas zorgen de Coronamaatregelen dat een normaal feest er niet inzit, maar ondanks dat vieren we dit jaar toch de echte verjaardag van RHC met elkaar. Volgend jaar zal dan het grote lustrumfeest op RHC volgen, en zoals elk lustrum is dat gewoon tijdens een lustrumweekend op de club zelf.

Het programma voor het digitale feestje op 17 april is klaar. Om 17.00 uur start het programma voor de Jeugd. Er zal een digitale bingo met een feestelijke omlijsting en een gezellig en muzikaal presentatieduo plaatsvinden, waar ook leuke prijzen in de wacht zijn te slepen. De prijzen worden geleverd en gesponsord door Sport 2000 Voorburg. Ouders mogen vanzelfsprekend de allerjongsten een handje helpen en zijn altijd welkom om ook mee te kijken.

Tussen 18.00 en 19.00 vindt een digitaal intermezzo plaats. Hiervoor hebben we veel oude beelden van de club gecombineerd met beelden van leden en relaties die de club feliciteren.

Vanaf 19.00 uur start het avondprogramma voor de senioren en voor alle jeugdleden die daar graag bij willen aansluiten. Ook voor de deelnemers aan dit avondprogramma zal er worden voorzien in een spel-onderdeel, waarbij leuke prijzen zijn te verdienen. Deze prijzen worden betaald door de Vrienden van Rijswijk en bestaan uit fantatische eet-bonnen bij sponsoren zoals Subway, Akihito en Villa la Ruche.

Hoewel we op 17 april nog niet met zijn allen al polonaisend door de RHC-lustrumtent zullen kunnen hossen, heeft de lustrumcommissie DJ Joost van Rijn weten te charteren voor een swingende uitsmijter voor deze digitale knalfuif.


deel deze activiteit

Locatie

Rijswijksche Hockey Club
Rijswijk
Lange Kleiweg 106
2288gr


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden