• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (10)
  Inloop-Opendag
 • (6)
  Evenement
 • (9)
  Cursus-Workshop

Openbare vergadering Muziekbuurt

maandag 21 oktober 19:30 uur

Uitnodiging openbare vergadering maandagavond 21 oktober a.s. in de Bredeschool de Melodie aan de Adm. Helfrichsingel 20 in Rijswijk.

Hallo iedereen,

graag willen wij iedereen weer uitnodigen voor onze komende openbare vergadering op maandagavond 21 oktober a.s. om 19.30 uur.

Als bewonersorganisatie willen wij het er heel graag nog met iedereen over hebben, wat wij nog zouden kunnen doen om bus 23 toch weer door onze mooie Muziekbuurt te laten rijden. Wij hebben een open Brief overhandigd aan de directie van de HTM, maar ze helaas nog niet zelf gesproken. Dat willen wij als bewonersorganisatie nog wel graag doen. Als bewonersorganisatie vinden wij het voordeel voor de HTM om twee bushalten in de Muziekbuurt niet meer aan te doen door ze weg te bezuinigen niet opwegen tegen het ongemak en het isolement hiervan voor meer dan 4000 inwoners van de Muziekbuurt.

Ook willen wij een ieder kennis laten maken van onze voornemens voor 2020 in het wijkgebouw van de Smeltkroes in het Wilhelminapark. Hier willen wij in 2020 veel leuke evenementen organiseren voor bewoners uit de Muziekbuurt. Met de bewoners uit de Muziekbuurt willen we hier op een achttal data leuke activiteiten voor deze dagen opzetten. Denk bijv. aan Koningsdag, Burendag en een groot Zomerfeest in de zomervakantie.

Op onze vergadering van 21 oktober hopen wij weer veel mensen uit de Muziekbuurt te zien. Weet u iemand die misschien ook mee naar onze openbare bewonersvergadering zou willen, neem deze dan heel graag mee.

namens onze bewonersorganisatie Muziekbuurt,

Wil Visser.


deel deze activiteit

Locatie

Brede school de Melodie
Rijswijk
Admiraal Helfrichsingel 20
2287bs


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden