• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (6)
  Bijeenkomst
 • (10)
  Inloop-Opendag
 • (6)
  Evenement
 • (9)
  Cursus-Workshop

beginners klas Taichi

maandag 21 oktober 20:00 - 22:00 uur

Fung Loy Kok Taoist Tai chi

Beginnerscursus Taoist Tai ChiTM kunsten in Rijswijk

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi start in Rijswijk met een nieuwe beginnerscursus Taoist Tai ChiTM kunsten. Kom langs tijdens ons Open Huis met gratis introductie op maandag 2 september in Gymzaal Mariaschool, Van Vredenburchweg 75 van 20:00 tot 22:00 uur. De lessen worden wekelijks gegeven op dezelfde dag en tijd, aanmelden is niet nodig. Iedereen is altijd welkom voor een gratis proefles.

Ontdek, omdat het werkt

Tijdens de cursus wordt kennis gemaakt met de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De rustig uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt. Doe mee met een proefles en ontdek op wat voor manier deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst de gezondheid kan helpen.

Positief effect op de gezondheid

Beoefening van Taoist Tai ChiTM kunsten geeft rust en maakt het lichaam sterk en flexibel. Het begint heel simpel met het volgen van het voorbeeld van de instructeur, en al snel zijn de interne effecten merkbaar op spieren, pezen, botten en organen. Het is een manier van bewegen, die stilte en balans brengt en het lichaam aanzet tot natuurlijk herstel.

Wereldwijd

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi geeft les op 30 locaties in Nederland en is wereldwijd actief in 26 landen. Elke deelnemer is welkom op al deze leslocaties. Dit geeft de mogelijkheid om meermaals per week te oefenen.

Kijk op www.taoist.nl voor de lestijden en –dagen van locaties in Nederland.

www.taoist.nl

Fung Loy Kok®

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi®


deel deze activiteit

Locatie

Mariaschool
Rijswijk
van Vredenburchweg 75
2282se


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden