• Alles
  • (1)
    Overig
  • (42)
    Algemeen
  • (3)
    Evenement

Schuld in het theater

donderdag 8 november 19:30 uur

Donderdag 8 november om 19:30 uur speelt de thrillermusical "Schuld" in De Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk. Gebaseerd op de bestseller van de succesvolle Young Adult-schrijver Mel Wallis de Vries. Schuld is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Rijswijk - Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!' Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar.

De musical is gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock. In de voorstelling zijn onder andere Ridder van Kooten en Wieneke Remmers te zien! De afgelopen jaren won Mel Wallis de Vries de Prijs van de Jonge Jury met Vals, Schuld, Shock, Klem en Wreed. Met Pijn, verschenen bij Uitgeverij De Fontein, won ze voor de prijs voor de zesde keer. Kijk voor meer informatie en tickets op www.schuldthrillermusical.nl

Voordat de voorstelling begint is er bij "Schuld" een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek!


deel deze activiteit