• Alles
 • (34)
  Algemeen
 • (12)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Natuur
 • (6)
  Tentoonstelling
 • (18)
  Cursus-Workshop

Cursus tekenen en schilderen

donderdag 6 december 9:30 - 12:00 uur

mildred valkonet

Waarmee ga je werken?

In deze workshop ga je tekenen en schilderen met allerlei materialen. Daarom is het materiaal inbegrepen. Gouache, potloden, inkt, aquarelverf, stiften zijn aanwezig in het atelier.

Wat ga je maken?

Elke les krijg je eerst een kleine opdracht om je creativiteit wakker te schudden. Daarna ga je aan de slag met inspirerend beeldmateriaal dat elke les anders zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan vintage foto’s, mooie diverse voorwerpen, tijdschriften en ook bijvoorbeeld bloemen en planten. Daarbij zal ik rekening zouden met de wensen van de groep of individuele passies.

Wat zal ik voor je betekenen?

Ik vind het super leuk om je persoonlijk te begeleiden in het creatieve proces. Om die reden werk ik graag in kleine groepen. Op deze manier kan ik je goed ondersteunen in het creatieve proces. Bovendien is het belangrijk om jouw innerlijke criticus te leren kennen en er mee samen te werken. Hiervoor maak ik gebruik van korte creatieve meditatie oefeningen.

Voorop staat dat we er een inspirerende les van maken, elke keer weer. Daarbij vind ik plezier en een zachte, opbouwende zelfreflectie belangrijk.

Waar wordt de cursus gegeven?

De locatie ligt in Rijswijk en vlakbij Delft. Heel makkelijk toegankelijk met auto, fiets of tram.

Kijk verder op www.mildredvalkonet.com voor verdere informatie.


deel deze activiteit

Locatie

M. Valkonet
Rijswijk
De Ruijt 18
2289bx


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.