• Alles
 • (10)
  Algemeen
 • (1)
  Lezingen
 • (4)
  Sport
 • (1)
  Muziek
 • (6)
  Cursus-Workshop

Workshop ‘Ontmoeting in beeld’

vrijdag 12 oktober 13:30 t/m 16:00 uur

Vrijdag 14 september was bij de Kunstuitleen Rijswijk de start van de eerste tentoonstelling in het kader van ‘Ontmoeting in Beeld’. ‘Ontmoeting in beeld’ is een nieuw platform voor Rijswijkse (amateur)kunstenaars. De volgende activiteit van ‘Ontmoeting in beeld’ is een creatieve workshop.

Workshop

Op vrijdag 12 oktober geven de exposanten Mariska Mallee en Ben Stolk een workshop in het Atelier van de Kunstuitleen in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk.

Collage

Met collagetechnieken geeft u uw kijk op “Rijswijk, een duurzame stad: wonen, omgeving, samenvoegen van de stad en de natuur”. Beide kunstenaars begeleiden u en zij laten u op een creatieve manier nadenken over vragen als: bouw je door met wat er al is?; wat bewaar je van het oude?; bouw je opnieuw van de grond af aan; hoe ziet uw ideale woonomgeving eruit?

Aanmelden

De workshop op 12 oktober is van 13.30 – 16.00 uur. De kosten zijn € 20,00. U kunt u aanmelden bij benjjmstolk@kpnplanet.nl of 06 – 28146288 en bij mmalleeprupp@gmail.com of 06 – 40095222.

Gezamenlijk initiatief

‘Ontmoeting in beeld’ is een initiatief van de Rijswijkse Kunstuitleen, galerie Arti-Shock en de gemeente Rijswijk. Zij bieden Rijswijkse kunstenaars een platform om een bruisend cultuurklimaat te maken.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek
Rijswijk
Generaal Eisenhowerplein 101
2288ag


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.