Home / Klik & Win

Klik & Win

Klik & Win

Klik&Win Acties

 1. Win de 5cd-box Ultimate Miles

  Win de 5cd-box Ultimate Miles

  Miles Davis was een van de meest invloedrijke, vernieuwende en originele muzikanten van de twintigste eeuw. Een overzicht van zijn werk is nu verschenen op vijf cd’s die in een mooie box zijn samengebracht. Voor twintig winnaars aan deze klik-en-winactie ligt een exemplaar klaar.

  Lees meer
 2. Win een KreaDoe byClaire haakpakket met toegang tot KreaDoe

  Win een KreaDoe byClaire haakpakket met toegang tot KreaDoe

  Ben je op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer? Dan ben je bij KreaDoe aan het juiste adres. En met deze klik-en-winactie maak je kans op veel meer dan alleen twee toegangskaarten.

  Lees meer
 3. Win ‘Niemands gek’ van Richard Russo

  Win ‘Niemands gek’ van Richard Russo

  Jaren na de verschijning in 1993 is van Nobody’s Fool van Pilitzerprijswinnaar Richard Russo nu eindelijk een Nederlandse vertaling verschenen. Vijfentwintig winnaars van deze klik-en-winactie kunnen straks bijna 600 pagina’s smullen van Russo’s Niemands gek.

  Lees meer
 4. Win het nieuwe album van Chris de Burgh

  Win het nieuwe album van Chris de Burgh

  Wie Chris de Burgh in Nederland live wil horen, moet nog even wachten. Met zijn band verzorgt hij op 28 en 29 april 2017 concerten in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zijn nieuwe album is echter net verschenen en twintig deelnemers aan deze klik-en-winactie kunnen een exemplaar van ‘A Better World’ winnen.

  Lees meer
 5. Win Het Beste uit de Qmusic Top 500 van de 00’s

  Win Het Beste uit de Qmusic Top 500 van de 00’s

  Het jaar 2030 klinkt nog heel ver weg, maar het is dichterbij dan het moment dat het jaar 2000 begon. Van 12 tot en met 16 september zette Qmusic de 500 beste nummers uit die tijd op een rij. Een selectie daarvan is verschenen op een album met vijf cd’s. Twintig deelnemers aan deze actie winnen een exemplaar van deze cd-box.

  Lees meer
 6. Win ‘Someday’ van Julian Thomas

  Win ‘Someday’ van Julian Thomas

  Het nieuwe album van Julian Thomas heet 'Someday'. Een album waarin het complete leven van Thomas zich ontvouwt. Maak met deze klik-en-winactie kans op een van de twintig beschikbare cd’s.

  Lees meer
 7. Win de cd-box 100 Hollandse Hits 2016

  Win de cd-box 100 Hollandse Hits 2016

  Dé cd-box voor de liefhebber van het Hollandse lied. Deelnemers aan deze klik-en-winactie maken kans op een exemplaar van 100 Hollandse Hits 2016 met maar liefst vier cd’s.

  Lees meer
 8. Win de Suske en Wiske-collectie van 6 BN’ers

  Win de Suske en Wiske-collectie van 6 BN’ers

  Zes bekende Nederlanders - Guus Meeuwis, Wilfred Genee, Aaf Brandt Corstius, Esther Verhoef, Karin Amatmoekrim en Carlo Boszhard - debuteren vanaf deze week met hun eigen Suske en Wiske-album, dat ze speciaal schreven voor SOS Kinderdorpen. Maak nu kans op deze bijzondere collectie!

  Lees meer
 9. Ga mee op avontuur met een ballonvaart van de Luchtreiziger

  Ga mee op avontuur met een ballonvaart van de Luchtreiziger

  Regio - Wie op zoek is naar een leuk uitje en van avontuur houdt, zou eens aan boord moeten stappen van een luchtballon van de Luchtreiziger. Het bedrijf was deze zomer volgens Zoover het best beoordeelde uitje van Nederland. De redactie stapte in de mand en vaarde mee.

  Lees meer
 10. Win de cd ‘Emoties’ van Django Wagner

  Win de cd ‘Emoties’ van Django Wagner

  Het nieuwe album van Django Wagner draagt een titel, die past bij de wijze waarop de zanger zijn vak beleeft: Emoties. Doe mee aan deze klik-en-winactie en maak kans op een van de twintig beschikbare cd’s.

  Lees meer
 11. Win de nieuwe cd van Barbra Streisand

  Win de nieuwe cd van Barbra Streisand

  Het nieuwe album van Barbra Streisand, genaamd ‘Encore: Movie Partners Sing Broadway’ verschijnt vrijdag 26 augustus. Nu al kan met deze klik-en-winactie kansgemaakt worden op een van de twintig cd’s die voor winnaars klaarliggen.

  Lees meer