Home / Klik & Win

Klik & Win

Klik & Win

Klik&Win Acties

 1. Win nog meer hits uit de Top 40 op 5 cd’s

  Win nog meer hits uit de Top 40 op 5 cd’s

  Na een eerdere box zijn nu nog meer legendarische nummer 1 hits uit de Top 40 verzameld in een schitterende box met vijf cd’s. Twintig deelnemers aan deze klik-en-winactie winnen een cd-box.

  Lees meer
 2. Win twee toegangskaarten voor de GAMMA Racing Day

  Win twee toegangskaarten voor de GAMMA Racing Day

  Eigenlijk gaat het om dagen en niet om slechts één dag. Het TT Circuit Assen is op zaterdag 6 en zondag 7 augustus het toneel van heet veel gemotoriseerd spektakel. En vijf winnaars van deze klik-en-winactie kunnen daar met twee personen bij zijn.

  Lees meer
 3. Win Sky Radio Summer 2016

  Win Sky Radio Summer 2016

  Tijdens de We Like the Summer Top 500 waren de zomerhits al te horen. Twintig winnaars van deze klik-en-winactie kunnen straks zelf hun favoriete muziek opzetten tijdens een echt zomerse dag.

  Lees meer
 4. Win Muziekfeest op het Plein 2016

  Win Muziekfeest op het Plein 2016

  De zomer van 2016 is misschien nog niet erg overtuigend maar met deze dubbel-cd wordt dat allemaal anders. Doe mee aan deze klik-en-winactie en maar kans op een van de twintig exemplaren van zit album.

  Lees meer
 5. Win 'Belgravia' van Julian Fellowes

  Win 'Belgravia' van Julian Fellowes

  Win de grandioze roman van de man achter Downton Abbey. Voor deelnemers aan deze klik-en-winactie liggen 25 exemplaren van het boek Belgravia klaar.

  Lees meer
 6. Win tickets voor de exclusieve voorpremière van de GVR!

  Win tickets voor de exclusieve voorpremière van de GVR!

  De Grote Vriendelijke Reus, De GVR, is gebaseerd op Roald Dahls wereldberoemde gelijknamige boek en verfilmd door Steven Spielberg. Deelnemers aan deze klik-en-winactie maken kans op vier kaarten voor de exclusieve voorpremière.

  Lees meer